Wie we
zijn?

Een bruisend duo van creatieve doeners

Bedreven in het bedenken en organiseren van opvallende evenementen en eigenzinnige concepten. Dit doen we doormiddel van; enthousiasme, nuchterheid en een flinke dosis Brabantse humor.

Of je nu op zoek bent naar een compleet evenement of een origineel concept, voor ons is niks te gek. Wij zetten alles op alles om een idee tot leven te brengen.

Net Echt - Nick

Nick

Nick is een creatieve geest die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om ideeën onvergetelijk te maken. Zijn benaderbare en enthousiaste karakter maakt het laagdrempelig voor mensen om met hem in gesprek te gaan, wat zorgt voor een open en samenwerkingsgerichte sfeer. Nick denkt verder dan de standaardoplossingen en brengt een frisse blik op elk project. Met Nick aan het roer weet je dat elk evenement met zorg en creativiteit wordt verzorgd! 

Net Echt - Jesseh

Jesseh

Jesseh haalt zijn geluk uit het feit dat klanten en bezoekers tevreden zijn. Hij speelt moeiteloos in op hun wensen en laat elk evenement feilloos passen, zodat alles perfect aansluit bij de verwachtingen. Hij is een echte aanpakker die niks aan het toeval overlaat. Met zijn gestructureerde aanpak en oog voor detail zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Met Jesseh weet je zeker dat iedereen met een glimlach naar huis gaat!

Proef de sfeer van Net echt